Delbart, et skønt lille univers af håndplukkede brands indenfor interiør, tøj, hudpleje og accessories i hjertet af sommerlandet nordsjælland, Liseleje. En slags Aladdins hule, gå på opdagelse, mærk, føl, duft og lad dig inspirere. Her finder du lidt men godt og ikke 20 af hver ting men derimod et udvalg der ofte skifter så du altid mødes af nye opdagelser i den lille butik. Og så elsker vi historier! Historierne der følger med de håndplukkede varer på hylderne…den bæredygtige, den økologiske, iværksætteren eller den om at der er pustet liv i et gammelt håndværk – og vi deler dem gerne, hvorfor navnet Delbart.

Vinteren er i skærende kontrast til sommeren heroppe. Når efteråret melder sin ankomst, puster vi ud, gearer ned efter sommerens rush og det meste i byen lukker ned og går i vinterhi. Nu er det tid for svampejagt, lange gåture i plantagen og kølige dyp i havet. Vinteren rusker i dig heroppe, den er rå men smuk! Med det spirrende forår kommer der igen liv i den lille by der langsom vågner, kaffen indtages på butikkens trinbræt til de første varme solstråler og der deles smil og hilsener ud til nye og gamle kunder.

Solen får mere og mere fat og sommeren heroppe på nordkysten er skøn og magisk. Strand og sand så langt øjet rækker, plantagen, den kan noget helt særligt for krop og sjæl. Sommeren er et gensyn med mange, et møde med nye og et farvel til andre. Vi hygger os med små events i og omkring butikken, intimkoncerter på balkonen, smags- og scrubbar eller hvad vi nu lige finder på.

Webshoppen her forsøger at afspejler butikken, et lille univers at gå på opdagelse i og få af hver, så du skal ikke vente for længe…

Har du spørgsmål, ønsker til en udsolgt vare eller til vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vi glæder os til at se dig i den lille butik!

Adresse:
Liselejevej 52, 3360 Liseleje.

Åbningstider
Fre-Lør 11-16.00

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for delbartdk is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.